Najnovšie recenzie zo sekcie Paddleboardy
- Je stabilny
- Veľa príslušenstva za dobrú cenu
- dobra cena
- Lahký , pevný , obratný
Kvalitny produkt renomovanej značky
- pevný, stabilný
- rýchlo nafúkaný
- ľahko prenosný
- variabilný
Zatiaľ využívaný len ako paddleboard,
kajakovú sedačku ani surfingovú plachtu sme ešte nezakúpili, ale určite časom dokúpime.
Je stabilný na vode, vhodný aj pre začiatočníkov,
ľahko sa dá nafúknuť aj sfúknuť, zbalenie do tašky je pomerne ľahké, zatiaľ všetko funguje ako má...spokojnosť.
Paddleboard za bezkonkurencnu cenu. Kupoval som ho, nakolko som ho v minulosti uz vyskusal a plne mi vyhovoval. Vyborna zabava pre celu rodinu. Jazdi na nom aj manzelka, ktora ma strach z hlbokej vody.
Veľmi dobrý board. Ja som úplný začiatočník a vyhovuje mi.
- stabilný
- jednoduché rozloženie/zloženie
- ľahký, dobre sa prenáša
- krásna farba :-)
Hľadala som paddleboard, ktorý unesie dvoch dospelých, na rekreačné účely k vode. Aqua marina Fusion mi na to perfektne postačuje :-)
Velmi pekny, stabilny paddleboard. Som uplny zaciatocnik a splnil moje ocakavania. Urcite ho odporucam P.S. Ak sa bojite rucnej pumpy, nemusite. Mala som ho nafukany za cca 7 minut, uplne pohodovym tempom a to iste aj pri vypustani.
- Stabilný aj na mori
- Pádla pevné
- Výborný vak na prevoz
- Váha
Cena a kvalita ok
Board je veľmi ľahký, dobre manevrovateľný na vode, ale bez elektrickej pumpy sa to neoplatí.
- Spĺňa parametre,vhodný súčasne pre dieťa aj dospelého.
- Hoci je mohutný,dokáže ho pohodlne a samostatne ovládať aj 10ročné ultraľahké dieťa.
- Rýchle nafukovanie aj sfukovanie+balenie.
- Pre úplne neskúseného je trošku oriešok prelúskať sa priloženým návodom,ale dá sa to zvládnuť. Ocenili by sme stručný popis v SK.
pomer cena vybava
Kvalitne vyhotovenie
Kvalitne vyhotovenie.
- Pevny produkt,kvalitny, vyskusany, zatial som spokojma. Zabavu si uzili aj deti a dospeli, budem musiet este kupit aspon jeden. Aj cena je dobra.spokojna s prvou kupov.
S paddleboardom som veľmi spokojný, nieje nič čo by mi na ňom vadilo. Ten kto chce viac nech si priplatí stovku napr za gladiatora ale kúpou fusiona neurobíte chybu
- Skusenosti so znackou uz 5 rokov. Velka spokojnost.
ešte som ho nevybalil :-(
Zobrazujem 121 - 140 zo 283 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...15 Ďalšie »