Najnovšie recenzie zo sekcie Paddleboardy
- Ľahučký
- Stabilita
+ nosnosť, stabilita, funkčnosť
Mám už druhý produkt z tejto značky. Maximálna spokojnosť.
- kvalitny produkt
Vacsia nosnosť
Dobry produkt za rozumny cenu. Nemozem as stazovat na nic zatial.
Jeden paddleboard tejto značky už mám a som s ním spokojný tak som stavil na istotu.
Ideálny pre mierne a stredne pokročilých.
Paddleboard je výborný , stabilný, odnesie v pohode dvoch dospelých a dve deti, pádlo s možnosťou jednoručnej aj obojručnej voľby je parádne. Ale prenosný obal je veľmi veľmi nekvalitný.
- Veľký
reklamoval som, lebo unikal vzduch v lepenom spojii
- Total nekvalitne spracovanie...
Paddleboard hned po nafukani fucal v spoji. A co je horsie, obchod reklamciu vyriesil zalepenim dosky zaplatou...
Rad by som ohodnotil produkt ale stále mi nebol doruceny a to ste mali na stránke ze objednaj dnes 25.8 ho môžeš mať doma
- Veľký
- Rýchle fúkanie
- Množstvo príslušenstva, rôzne využitie
- kvalita prevedenia
Po piatich dňoch používania povolil v lepení medzi prvou a druhou komorou na viacerých miestach. Podotýkam, že bol používaný podľa návodu. Pozerali sme na pláži aj ďalší u úplne cudzích ľudí, inej národnosti, tiež podobne...Takže druhýkrát by som ho určite nekúpil. Naštasie reklamácia bola uznaná.
- Lahučký
- skvele prislusenstvo moznost pouzit aj ako kayak
- ventil drzi tlak
- malá plutva a tym padom je menej stabilny a nedrzi tak smer
- výborný paddleboard pre začiatočníkov aj pre pokročilých za prijateľnú cenu :)
Som vyslovene spokojny, kupoval som to, co som uz mal vyskusane a odporucane od kamarata
Zobrazujem 101 - 120 zo 283 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...15 Ďalšie »