Najnovšie recenzie zo sekcie Paddleboardy
Výborná cena a kvalita, plus dosť bohaté príslušenstvo.Produkt môžem odporučiť. Rýchle zafúkanie s pri balenou pumpou a aj vy fučanie.
- Paddleboard je vhodný pre deti. Nie je vhodný pre dospelých. Je nestabilný.
Výhodný pre deti, ale dospelý si ho neuýije, iba na sedenie alebo ležanie, miesto nafukovačky.
Stabilný paddleboard, vhodný pre dospelých. Lacnejšie verzie sú vhodné iba pre deti a mládež, aj keď v popisoch je uvádzaná nosnosť nad 140kg.
Paddleboard je stabilný. Odporúčam. Paddleboardy, ktoré boli lacné, sú vhodné iba pre deti, aj keď je v popisoch uvádzaná váha okolo 140kg. Pre dospelého je tento paddleboard vhodný.
- Splnil ocakavania
- Neni
- Kvalita spracovania
- stabilna doska
- rychlejsia ako allround dosky
- velmi tuha konstrukcia, doska sa takmer vobec neprehyba oproti inym doskam na vode
- dobry vak - sice nema kolieska ale o to lahsie sa da zbalit do drybagu (da sa narvat do cca 15L objemu)
- vyborne karbonove padlo - len si treba dat bacha na trojdielnu konstrukciu, niekomu by mohli spoje zavadzat
- malo miest na uchytenie batoziny
- nema drziak na padlo
- nema vystupok na pene vzadu
Premiova doska za premiovu cenu
dobra stabilita
- pomer ceny a kvality 5*
- vzhľad
- hmotnosť
- spracovanie
- komplet základné príslušenstvo
- umiestnenie batožiny
Na vode zatiaľ neodskúšané, ale prvé dojmy na suchu sú dobré. Šikovná veľkosť 10,6 ft. Je ľahký, dobre sa s ním manipuluje. Pumpa dvojčinná, možnosť prepnúť na jednočinnú v závere, keď je treba dotlačiť posledné desatiny. Výkonná. V balení aj poistné lanko na nohu. Jediné, čo mi trošku vadí, je umiestnenie gumeného pavúka na uchytenie batožiny vzadu, na korme. Po prvé je lepšie ju mať vpredu na očiach a po druhé, skúsenejší jazdec si vie na dosku naskočiť z móla cez kormu a takto musí preskakovať vak s vecami. Aj poistné lanko sa pletie do batožiny. Ale to je len drobnosť a možno len môj horší pocit. A mohol som si to všimnúť ešte pred kúpou :-)
Ale inak si myslím, že na rekreačné použitie výborný pomer cena - kvalita. Neskôr doplním dojmy z vody.
Vyskúšaný bude až v júni
Zatiaľ som to ešte nevyskúšal ale na vaku paddleboardu nebolo zdrhovadlo a ani neboli spojky na prackách.
- Cenovo najvýhodnejší,čo sa týka kvality tiež vyzerá dobre.Ešte som ho nemal možnosť vyskúšať v praxi.
- Za tu cenu je komplet vybava
- Pekny, rodinny paddleboard so slusnou vybavou
Dost dobry zaciatocnicky set, krasne farby, dobra velkost ale trosku zavadzajuce fotky kedze namiesto modreho batohu ako je na fotke sme dostali BIELEJ farby, a vodeodolny kryt na telefon nol tiez inej farby… to nas trosku sklamalo ze sme nedostali to co sme si objednali ale v tomto modernom svete to uz tak chodi. Je rarita dostat to, co si clovek objedna a vyzera to presne tak ako na fotkach.
- Dobrá cena
Super , som spokojná. Vrelo odporúčam
- Má upínače na sedačku
- Univerzálny pre rodinku k vode ideálny
- Kvalitny
- Pekný SUP
Žiadne
Zobrazujem 161 - 180 zo 283 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...15 Ďalšie »