Najnovšie recenzie zo sekcie Paddleboardy
- Paddleboard je stabilný na vode aj pri bočnom sedení sa neprevratil nosnosť 145kg sme prekročili a udržal nás na vode.Doporučujem obojstranné pádlo. Zatiaľ spokojnosť.
- Za túto cenu na rekreačné vozenie plne postačuje.
- Skúšane na mori pri väčších a veľkých vlnách jednou osobou
- trocha viac hádzal ale stále stabilný neprevrhol sa.
- Na rovnej hladine super aj pre dvoch dospelých.
- Kúpený v akciovej cene
- Zvyšky lepidla na spojoch
- Odlepená spodná časť na kúsku
- Prišiel mi zabalený v papierových obaloch polepených páskami, ako keby ho niekto vrátil bez originál plastových sáčkov
- Všetko super, paddleboard sme už vyskúšali na vode, boli sme spokojní.
- Jedinou nevýhodou, je pre mňa chýbajúci adaptér na nafukovací ventil. Ja ako žena som mala problém ručne nafúknuť paddleboard na požadovaný tlak.
- Kvalitne prevedenie
- Prakticka taska na prevoz, pouzitelna aj ako dry bag
- Kvalitna pumpa
- Padlo je len basik, ( ale to je pripad vasciny padiel v baleni u vsetkych vyrobcov) odporucam dokupit lepsie pre lepsi zazitok, na ucenie postacujuce
Kvalitny paddleboard, lahsi ako rovnake velkosti od inych vyrobcov
za dobrú cenu, dobrý produkt
- Je to praktická vec do života v letnom počasí
univerzálny SUP, s kajakovou sedačkou v balení, možnosť pripevniť plachtu, veľká plocha, stabilita. V balení je tiež adaptér na ventil, takže môžem použiť prenosný kompresor. Pádlo môže byť klasické alebo kajakove. Batoh na SUP je fajn, ale ocenil by som ešte jedno vrecko vpredu.
Dobra cena
kvalitný výrobok na odporúčanie známeho
Paddleboard Aqua Marina RAPID RIVER
Pridané: 23. novembra 2023
(naposledy upravené 23. novembra 2023)
Zakúpený v MUZIKER.sk
Ešte neodskusane
Žiaľ produkt som kúpil už na konci sezóny a nemal som príležitosť ho vyskúšať!
Mnoho rokov som jazdil na windsurfe, tak sa na padleboart teším.
- Dvojkomorový Paddleboard . Možnosť vybrať si z ponúkaných setov
- Dvojkomorový paddleboard
- Vybaliť, nafúknuť, používať.
- Ľahký, dobre ovládateľný.
- Veľmi dobrá stabilita
Zatiaľ som veľmi spokojný s Atlas 2023. Veľká stabilita, s manželkou a dcérou nás v pohode uniesol cca 165kg. Určite odporúčam.
Vynikajúci paddleboard pre letné šantenie na vode. Odskúšaný na jazere aj pri splavovaní rieky - bol to fantastický zážitok. Vďaka bohatému príslušenstvu sa dá použiť na viaceré spôsoby (dlhé pádlo na jazdu v stoji, dvojité pádlo na splavovanie, sedačka, podpera pod nohy, vodeodolný vak, pumpa...). Bezproblémovo unesie mňa a dve deti. Ako nevýhodu uvediem len zložitý spôsob upevňovania plutvy, ktorú aj z tohto dôvodu nepoužívam a nefunkčný tlakomer na pumpe. Je potrebné nafukovať paddleboard s citom podľa odhadu. Celkovo ma však tento paddleboard príjemne prekvapil, kúpený za akciovú cenu, vrelo odporúčam!
S Paddleboard-om som spokojný. Síce ešte nebol na vode odskúšaný, ale nafúkal som ho a všetko je, ako má byť. Jedine, čo by som trochu skritizoval, je pumpa. Pri fúkaní vynecháva, čo trochu komplikuje nafúkanie Paddleboard-u. Skúsim reklamovať, ale či sa mi to podarí, to neviem.
- Váha, je jeden z ľahších
- Vhodný pre ženy
- Šírka
- Batoh, ktorý je pribalený má rôzne veľkosti, do toho nášho sa nezmestí pumpa. Treba si to pri výbere pozrieť.
- Dcéra si sťažovala, ze sa zle fúka hlavne ku konku, keď je veľký tlak. No to asi každý paddleboard. Skúsim si ho najbližšie nafúkať sám.
- dvojkomorový
Zobrazujem 41 - 60 zo 283 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...15 Ďalšie »