Najnovšie recenzie zo sekcie Paddleboardy
- veľmi pekný, elegantný
- ľahučký
- vyzerá byť stabilný
- s priloženou pumpou je nafúkaný za chvíľku
Veľmi pekný paddleboard. Spočiatku som mal rešpekt pred tou oranžovou, ale "naživo" vyzerá super. Jeho obrovskou výhodou je, že je dostatočne veľký aj pre dospelého a dieťa (možno aj dvoch dospelých), má vysokú nosnosť (150g), a pritom je ľahučký ale pevný. Priložená pumpa je perfektná. Vôbec sa nedivím, že tento paddleboard patrí medzi najobľúbenejšie na svete.
- vyššia rýchlosť
- nosnosť
- bezpečnostné lanko leash
- dobre prenosné v priloženom batohu
- lepiaca sada neobsahuje lepidlo
Skvelý SUP, vhodný na "bláznenie" s deťmi na stojatej vode, ale aj dlhšie výlety na pokojnej rieke (ZW). Mojich takmer 100kg zvláda úplne bez problemov a zdá sa že je skutočne o poznanie rýchlejší v porovnaní s inými boardmi z podobnej cenovej kategórie. V prúde rieky som už ocenil bezpečnostné lanko, ktoré nie vždy býva súčasťou balenia. Pod bungee šnúru vojde 5l nepremokavý vak so suchým oblečením, zmotaný vak, pumpa a 1 - 2 klasické PET fľaše 1,5l.
Jediné čo by som vytkol je chýbajúce lepidlo v lepiacej sade. Ale verím v odolnosť dvojvrstvovej konštrukcie.
- Kvalita za rozumnú cenu
Este som ho nesjúšal ale splnil zatial čo som potreboval. Uvifím aký bude v oraxi. Teším sa ako dieťa aj keď už som starší.Držím Vám prsty. S obchodom komplexná spokojnosť.
Super cena
Testovany starsi model, spokojnost velka! Novy otestujem az po zime . Super pre rodiny
- Zatial som nevyskusal je zima
- Vhodný pre celú rodinu.
- Široký stabilný.
- Kompaktné
- Super
- deti si ho uzivaju
- Pevný, kvalitný SUP
Na zaklade referancii a odporucani
Maximálna spokojnosť cena/kvalita, veľkosť
Kvalitný, stabilný, rýchly paddleboard. Maximálna spokojnosť. Jediná zanedbatelná drobnosť - zošúchava sa nápis na pádle.
- vybava
- celkovy pocit produktu
- pevne plutvy, nestratim
- je to aj nevyhoda, tie pevne plutvy, trocha mi vadia, ale zase nie su velke a az tak nevadia pri skladani.
- padlo je horsie, asi vymenim za ine, je dost tazke a vidno ze na nom sa setrilo
Je to moj prvy paddleboard. Studoval som to a je samozrejme velky vyber. Chcel som drop-stitch, nosnost aspon 100kg (cize detske nie) a chcel som taky, ktory viem pouzit na rozne ucely - cize allround. Kedze ide o prvy, nechcel som investovat prilis vela, ale zase som nechcel zacinat s nejakym lowcostom, a ziskat zle navyky. Nafukovanie pumpou je v pohode, za 10min sa to da zvladnut, vyfukovanie tiez. Zatial skusane na kludnej vode, uvidime co more
Nefunkčný a nekompletný tovar.
- Dobre sa ovlada, je pre celu rodinu.
- Vynikajuca kvalita za dobru cenu
- Prijemny material na dotyk, nesmyka sa
- Lahke manipulovanie pri prenasani, vaha je tak akurat (nie je tazky na prenasanie po suchu k vode)
- Rychle nafukanie ale i vyfukanie bez akehokolvek problemu
- Fantasticky zazitok na vode a krasny je aj na pohlad :). Maximalna spokojnost, uzivam si ho, je perfektny.
Stabilný, prenosný, vynikajúci. Ešte skúsim vo vlnách. Myslím, že to pôjde. Nafukovanie do 5 min. Dokúpiť som aj dvojpádlo. Netreba ľutovať ani centu. A môžem voziť aj vnuka. Zábava pre celú rodinu.
Zobrazujem 221 - 240 zo 283 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...15 Ďalšie »